Blog

Hoewel ik natuurlijk heel veel mensen blij mag maken met nog mooiere krullen van nature te krijgen, krijg ik ook regelmatig de vraag of ik bij de klant ook krullen kan knippen in steil haar…

Vandaar mijn zoektocht en opleidingen in het vinden en ontdekken van de mogenlijkheden om mooie gezonde krullen te creëren in steil haar.

👉Beachwave Curl Experience

Permanent, jetting, omvorming, beachwave.. het zijn allemaal verschillende benamingen voor “blijvende” krullen maken in het haar. Hoewel er al veel is verbeterd in de wereld van kleuringen, bijvoorbeeld zonder ammonia, of stylings behandelingen op natuurbasis.. bleef de permanentvloeistof daar een lange tijd flink in achter.
Sinds een aantal jaar geleden heeft het merk: KIS daar verandering in gebracht en de eerste ammonia en Thioglycolate vrije permanentvloeistof ontwikkeld genaamd Royal Kis!
Ook  zijn de technieken een heel stuk verbeterd!

Je kan nog steeds een echte permanent zetten als ondersteuning van je wekelijkse föhn of watergolf kapsel, of om jouw bruidskapsel goed stevig te laten zitten indien jouw haar erg fijn is en
kun je nu door middel van een andere manier van inzetten een creatieve, natuurlijke slag, krul of volume creëren zonder dat het eruit ziet als een ouderwetse poedel permanent. 🤣

Denk bijvoorbeeld aan een boblijn waarbij je net wat meer beweging in wilt, of voor je vakantie net even wat meer slag zodat je je krultang thuis kunt laten.. er is heel veel mogelijk!

Het voordeel is dat deze “krul” geleidelijk aan eruit zakt en je geen uitgroei effect zult zien.
In combinatie met een Curl Experience: krullenknipbehandeling haal je het meeste uit je krullen! Doordat deze zo worden geknipt dat je haar luchtiger, meer volume heeft met ruimte om goed te kunnen krullen, heb je er heel lang plezier van.

Tijdens deze behandeling leer ik je alles over jouw nieuwe haar!, welke producten kan je het best gebruiken, hoe breng je je haar in model, en alle tips & trics!
Het enigste waar je rekening mee zal moeten houden is dat niemand je meer zal herkennen met die bos krullen