Welkom bij de Boys Fade & Curl Beachwave Experience, dé trend van nu die stoer, nonchalant en helemaal in lijn is met de laatste modetrends! Onze experts creëren de perfecte look door de zij- en achterkant kort op te scheren en dit te combineren met prachtig krullend haar aan de bovenkant. Het resultaat? Een unieke stijl die past bij de individualiteit en eigenzinnigheid van elke jonge man.

Waarom kiezen voor de Boys Fade & Curl Beachwave Experience?

1. **Stoere Look**: Onze getalenteerde stylisten zorgen ervoor dat jouw kapsel niet alleen trendy is, maar ook echt bij jou past. Een stoere uitstraling gegarandeerd!

2. **Nonchalante Beachwave Krullen**: Geniet van de natuurlijke krullen bovenop je hoofd die de perfecte nonchalante beachwave vibe creëren. Het is de ideale mix van relaxte strandstijl en moderne flair.

3. **Laatste Trends**: Wij blijven op de hoogte van de laatste modetrends en zorgen ervoor dat jouw kapsel helemaal up-to-date is volgens de nieuwste stijlen.

Boek nu jouw Boys Fade & Curl Beachwave Experience voor een tijdelijke actieprijs van slechts €99,00!

Geef jouw haar de aandacht die het verdient en loop de deur uit met een look waar je trots op kunt zijn. Maak snel een afspraak en ontdek de transformatie die wij voor jou in petto hebben!

voor de Fade & Curl Experience

 

 

na de Fade & Curl Experience

kijk op onze socials om het filmpje te zien van deze make-over! en boek jouw behandeling vandaag nog in!