Mandy haarstyliste bied verschillende bruidsarrangementen aan.

Op een individueel advies kan er gekozen worden uit een aantal verschillende behandelingen. Bij het kapsel wordt gelet op de vorm van het gezicht. Verder kijken we wat er mogelijk is met je haar gelet op structuur, volume en lengte.

Voor de try-out (2-4 weken voor de bruiloft) vragen we je voorbeelden te zoeken van kapsels die jij mooi vindt. Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn met jouw haar. Het kapsel moet passen bij de jurk en de vorm van je gezicht. Als je een foto hebt van jouw trouwjurk werkt dat goed voor mijn inspiratie.

Mocht je een kapsel in jouw hoofd hebben maar is jouw haar te fijn van structuur, dan kan er altijd gekozen worden om een Clip-In hair te gebruiken, of een haarverlenging d.m.v een hairweave of tape extensins

Tijdens de try-out wordt ook bekeken of er meer behandelingen zoals knippen, kleuren of permanenten nodig. zijn Desgewenst kan daar een afspraak voor gemaakt worden. Maar kan ook vooraf aangegeven worden en tijdens de afspraak van de try-out gepland worden. 
Desgewenst is het mogelijk, op locatie te komen op de dag van de bruiloft.

Onze collega Claudia is gespecialiseerd in wedding updo’s en bruidsvisagie

Ook werken wij samen met een aantal beauty specialisten die uw gelaatsbehandeling,en nagels kunnen verzorgen voor uw grote dag.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Prijs: op aanvraag