Natuurlijk vergeten wij ook jou niet, Mannen met krullen! lukt een kort kapsel prima bij je huidige kapper om de hoek, maar wil je eigenlijk weleens je krullen laten groeien en er meer van weten? Dan bij je bij ons aan het juiste adres.

door de Curl Experience Men’s Cut, gaan we eerst bespreken wat je wensen en verwachtingen zijn, bepalen we de juiste kniptechniek en gaan dan jouw haar in droog of nat haar knippen, wordt je haar heerlijk gewassen met speciale shampoo en verzorgende conditioner, leren we je hoe de krullen in model te brengen en geven we je natuurlijk tips en trics mee voor thuis.

of je nu een strakke fade (kort opgeschoren) wilt worden en jouw krullen aan de bovenkant, of je liever lang haar en krullen hebt die onder controle zijn, het kan allemaal.

je kan de Curl Experience Men’s Cut noeken via de afspraak knop op de website en kiezen tussen kort haar en lang (vanaf schouderlengte) haar.

toe aan nog meer uitdaging? probeer eens een subtiele kleurverandering of heb jij steil haar en wil je graag krullen? ook dat kan met een Beachwave Experience.

 

Wil je graag meer weten? neem gerust contact met ons op.