Weet jij al ontzettend veel over jou haar en weet jij precies met welke techniek jouw krullen het best tot hun recht komen?

Dan zijn de specials wat voor jou!

Meestal knippen wij onze klanten met de CC techniek ( zie uitleg curl experience behandeling), maar wij zijn inmiddels verder gespecialiseerd en komen er achter dat lang niet elk haar geholpen is met alleen deze techniek, vandaar dat wij op maat gemaakte specials hebben in ons assortiment.

De Global Curl, Curls by Warby techniek,Rëzocut en de Kinky Coily Curl techniek zijn daar een mooi voorbeeld van, deze technieken vereisen veel tijd, aandacht en precisie en hierdoor nemen wij graag de tijd voor.

hieronder in het kort de verschillen tussen deze technieken:

Curls by Warby

(type 2-3 krullen, fijn haar)

 

Deze techniek is het meest interessant bij fijn haar, meer losse krullen, vermindering van pluis, natuurlijk volume. luchtigheid, zachte volle krullen met minder productgebruik zijn de sleutelwoorden van deze techniek. het haar wordt dan ook 2x geknipt. eerst bepalen we de lengte en vervolgend gaan wij de techniek toepassen, door heel veel minuscule bundels te creëren. ben jij vaak bang voor lagen in het haar en bang dat je niet veel meer overhoudt? dan is deze techniek echt top voor jouw haar!

 

Global Curl dry Cutting

(type 2-3 veel/dik haar)

Anders dan bij de meeste knipbeurten – waarbij je haar eerst wordt gewassen en vervolgens ‘nat’ wordt geknipt – wordt bij deze techniek je haar geknipt terwijl het juist droog is (of met heel weinig haarproducten in je haar). Oftewel: om deze techniek uit te kunnen voeren, moet je haar droog en in zijn originele staat zijn, zodat je natuurlijke krulpatroon gewoon te zien is.  Zo ziet de haarstylist je krullen in natuurlijke staat. Vervolgens worden al je krullen plukje voor plukje geknipt, dit is voor kort haar, normaal tot dik met een sterke krul een goede krul knip techniek, aangezien het haar ook een stuk luchtiger zal uitpakken.

Het doel van deze techniek in droog haar is om je haar meer vorm en een natuurlijke look te geven. Maar we weten allemaal dat elke krul anders is en anders valt. Met deze technieken wordt je haar dus droog en per krul geknipt, zodat het mooi valt als geheel. Deze krullenkniptechniek raden wij aan bij veel/ dik haar, omdat wij hebben ervaren dat het haar echt een stuk luchtiger wordt, tevens is dit een fijne techniek als je al een model in je haar hebt en verder niet korter wenst te gaan.

Rëzo-Cut 

(type 3-4 fijn tot dik haar)

Body Balance & Shape!

VOLUME IT IS!

De Rëzo techniek is er een die je herkent uit duizenden en echt het WAUW effect creëert!  mooie ronde vormen, veel volume, zonder verlies van lengte. Het is een techniek waarbij we knippen in roosjes (rondjes). Je moet het zien als een roos die open gaat. Hierdoor kan je super veel volume creëren omdat je meer lagen en sublagen knipt en dat allemaal met lengte behoud!‎ De Rëzocut is een techniek op droog haar waarmee je mega volume kunt creëren en de schoonheid van je krullen kunt verbeteren. Deze techniek kan alleen worden gedaan bij dames met van nature  en ‎‎krullend haar‎‎, beginnend met het 3-type.

Hou jij van Big hair, veel krullen en ben jij niet bang om jouw krullen met trots te showen? Dan is deze techniek helemaal geschikt voor jouw!

En in combinatie met Rëzolites maak je je kapsel helemaal af! Een fantastische 3 in 1 techniek waardoor we met zo min mogelijk schade en kleur in jouw haar met maximale effect kunnen bereiken, hiermee kan jij zeker 5 maanden voorruit! geen uitgroei, maximaal kleurschil en geen schade aan jouw krullen. Dat wil jij toch ook?!

 

 

Kinky Coily Curls Techniek 

(type 4 fijn tot dik haar)

Speciaal voor onze prachtige FRO’S hebben wij deze techniek sinds kort in ons aanbod. speciaal voor type 4 kroes/krul haar. Eerst gaan we het haar analyseren, wassen, helemaal uitkammen en verzorgen, dit duurt ongeveer 60minuten, hierna brengen we krul voor krul de styling aan in het haar en komen de natuurlijke krullen in zicht, deze styling duurt ongeveer 2,5 uur, afhankelijk van het haar laten we deze gel inwerken of gaan we het direct föhnen. Als laatst gaan we het haar knippen in de vorm, de lengte kan lang gelaten worden, mits de haarkwaliteit het toelaat, de totale behandeling duurt zo’n 3 a 4 uur.

deze behandeling is op aanvraag te reserveren via whattsapp, en voorlopig enkel op dinsdagavond vanaf 17.00 uur beschikbaar.

 

   

 

tijdens een Curl Experience Special Tecniques behandeling wordt je haar verzorgd, wordt je voorzien van advies, tips, trics voor de thuisverzorging. een uitgebreide treatment en een langere tijd wordt ingepland om jou krullen met precisie te knippen in de door jou gewenste techniek.

 

heb je vragen? twijfel je over welke techniek? laat het ons gerust weten.