Wilt/heeft u een afspraak in de salon? Bereid u voor wegens coronamaatregelen

hairolicious-header

Voor elk haarprobleem is er een oplossing. HairOlicious heeft haarwerken en haarstukken van topkwaliteit, met een natuurlijk effect. De haarwerken geven het haar volume en desgewenst lengte. De stukken dragen de naam Top Secret. Dit zegt het al: de haarstukken en haarwerken zijn onzichtbaar met een ultiem natuurlijk resultaat.

HairOlicious via MANDY haarstyliste levert standaard maten en modellen. . Haarstukken op voorraad zijn direct klaar voor afname. En kunnen direct worden aangepast op kapsel en kleur.
HairOlicious biedt pruiken, haarstukken en haaraanvullingen. Voor diverse haarziekten, huidaandoeningen of medische ingrepen waardoor er haarproblemen zijn ontstaan heeft HairOlicious een perfecte oplossing. In geval van ziekten of medische ingrepen worden de haarstukken en haarwerken van HairOlicious vergoed door de verzekering. HairOlicious is aangesloten bij ANKO en de Geschillencommissie. Een verwijsbrief van een arts is noodzakelijk. Tevens zijn de haarstukken perfect voor cosmetische doeleinden, voor wat meer volume bovenop, om het dunnere haar bovenop wat voller te maken, gewoon voor een totaal andere look enz..

Prijzen verschillen vanaf €186,43 tot €986,74 waarvan eventueel een gedeelte vergoed kan worden door de zorgverzekering.

       

(foto’s ter voorbeeld van HairOlicious)

De haarwerken kunnen in de salon gereinigd en gemodelleerd worden tegen een vergoeding van 25 euro. Tevens bieden onze adviseuses mogelijkheid indien het haar, na bijvoorbeeld een medische behandeling, weer terug groeit, tot modelleren van het haar.


Haarverzorging

De verzorging van een haarstuk en haarwerk is essentieel voor een blijvend lange levensduur. Het is belangrijk het haar met de juiste producten te behandelen. Producten van HairOlicious zijn speciaal ontwikkeld voor deze haarstukken en haarwerken en geven het haar wat het nodig heeft.
Het wassen van het haarstuk
Het haarstuk of haarwerk dient nooit te worden geweekt in een bak water. Het haar zal opzwellen en afbreken als gevolg hiervan. In een gevulde kom water, gemengd met HairOlicious Extreme Shampoo wordt het haarstuk of haarwerk gewassen. Dit hoeft enkel dertig seconde te duren. Knijp het haar uit zoals een wollen jas uitgeknepen zou worden.
Let op! Wrijf nooit over de haarstukken, dit beschadigt het product.
Deze routine dient altijd tweemaal achter elkaar gedaan te worden. Nadat het haarstuk of haarwerk gewassen is, wordt deze op een handdoek gelegd en opgerold en zachtjes uitgewrongen

Verzorgen van het haarstuk

Verdeel op een handdoek droog haarstuk of haarwerk het HairOlicious Extreme Mask en laat het product 15 tot 20 minuten inwerken. Deze behandeling is van groot belang. Het Extreme Mask zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten en de kleur van het haarstuk of haarwerk behouden blijft.
Verzorging met zijdeproducten of olie
Na het wassen en verzorgen wordt op het handdoekdroge haar een zijdeserum of een verzorgende olie aangebracht.

Drogen en stylen van het haarstuk

De haarstukken en haarwerken van natuurlijk haar kunnen geföhnd en gestyled worden. De tang dient keramische platen te hebben. Deze dient op maximaal 180 graden gebruikt te worden. Vooraf dient er een beschermingsproduct gebruikt te worden. Om het stylen zo makkelijk mogelijk te maken, dient het haarstuk of haarwerk al geplaatst te worden op het hoofd, of door een derde te worden vastgehouden.

Gebruik van haarcosmetica

Gebruik milde finishproducten zoals wax, gel of een zachte haarspray voor de haarstukken of haarwerken. HairOlicious raadt het gebruik van extra sterke fixatie en verstevigers ten zeerste af.

jean-222
logo-flora
marlie-222
ecru-newyork