keratine-treatment

Wat is een keratine/adamantium behandeling?

Veel vrouwen zijn dagelijks bezig met het stylen van hun haar. Pluizig of krullend haar wordt stijl door het gebruik van een stijltang, maar raakt ook beschadigd en droog. Een groot assortiment aan professionele haarproducten zijn vervolgens nodig om het haar gezond, glanzend en mooi te houden. Veel van deze producten zijn echter op lange termijn niet bevorderlijk voor de kwaliteit van het haar.

Maak je haar weer gezond glanzend pluisvrij en makkelijk handelbaar!.

 

 

KERATIN GOLD TREATMENT

De keratine van Jean paul mynè staat bekent om zijn 100% kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. Jean paul mynè zorgt niet alleen voor de gezondheid van jouw haar maar ook voor degene die erop vertrouwen en er mee werken. Alle producten zijn verrijkt met waardevolle en natuurlijke ingrediënten zoals avocado, Argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zuren appels en koffie extracten. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat het absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals formaldehyde, glutaraldehyde, paraffine en andere aardolie producten. Hiermee biedt Jean paul mynè een productlijn die zowel effectief als verantwoord is. Dat is het resultaat van jaren lang research en zorg voor zowel de kapper als de klant.

Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan.

Prachtig stijl haar dat stralend glanst, zacht aanvoelt en er optimaal gezond uitziet. Zelfs na veelvuldig wassen. Jean Paul Mynè bewijst dat het mogelijk is, de producten beschermen, verzorgen en herstellen jouw haar tijdens en na de behandeling. Dankzij de exclusieve samenstelling ( rijk aan natuurlijke ingrediënten ) is een mooi en langdurig resultaat gewaarborgd.

Voor ik deze behandeling zet is een vrijblijvend adviesgesprek verplicht, aangezien hier zowel voor als nadelen duidelijk besproken zullen worden.

 

ADAMANTIUM TREATMENT

drie resultaten van krulbehoud tot stijl (medium variant)

Adamantium is de revolutionaire shampoo die met een paar gemakkelijke stappen meer kracht geeft aan je haar, een gezondere structuur en een zacht en glanzend aanzien. Het maakt drie verschillende resultaten mogelijk: een natuurlijk steil resultaat, een getemd resultaat met vermindering van het volume, een anti-kroes resultaat dat twee tot drie maanden blijft.

EENVOUDIG, SNEL, VEILIG EN REVOLUTIONAIR WIJ GAAN VOORBIJ DE GRENZEN!

  • Geen kleurvervaging
  • Minimale rook
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Onmiddellijk resultaat
  • Zelfs na kleuren
  • 3 resultaten met 1 product
  • Vooruitstrevende resultaten
  • GEEN FORMALDEHYDE
  • GEEN GLUTALDEHYDE
  • GEEN PARABENEN.

*Let op! Er geldt altijd eerst altijd een gratis intake gesprek, bij het maken van een afspraak van een van deze behandelingen geldt een aanbetaling van 25% dan pas is je reservering bevestigd.

-> Shop jou favoriete jean paul mynè producten via de webshop!

jean-222
max-222
hairworkxx-222
controlled-222
natural-222
marlie-222