keratine-treatment

Wat is een keratin gold behandeling?

(permanent stijl haar) sterkste variant
Veel vrouwen zijn dagelijks bezig met het stylen van hun haar. Pluizig of krullend haar wordt stijl door het gebruik van een stijltang, maar raakt ook beschadigd en droog. Een groot assortiment aan professionele haarproducten zijn vervolgens nodig om het haar gezond, glanzend en mooi te houden. Veel van deze producten zijn echter op lange termijn niet bevorderlijk voor de kwaliteit van het haar.

Maak je haar weer gezond glanzend pluisvrij en makkelijk handelbaar!
Een goede keratine behandeling maakt het haar rustiger, pluisvrij en gezond glanzend waardoor je voor een langere periode het haar veel minder zal hoeven belasten met langdurig tangen en fohnen. Hierdoor voorkom je uitdroging en beschadiging op lange termijn waardoor het haar dus rust en energie terug krijgt.

Mijn Keratine behandeling is een specifieke behandeling om het haar fluweelzacht te maken en om de glans te herstellen, het verminderd volume van krullend en pluizig haar. Ik werk met Keratin Gold Plus van het Italiaanse merk Jean Paul Mynè. Dit product gebruikt een mix van aminozuren en stamcellen uit Zwiterse appels en plantaardige eiwitten om de haarvezels te veranderen om voor een lange periode stabiel en fluweelzacht en glanzend te maken (SMOOTHEN).

Na de keratine behandeling voelt het haar veder licht, is gemakkelijk door te kammen en heeft nog nooit zo zacht en gezond aangevoeld. De Keratin Gold Plus behandeling wordt in het bijzonder aanbevolen voor gekruld haar, pluizig natuurlijk haar.

Keratin Gold Plus bevat GEEN formaldehyde. (Formaldehyde is zeer slecht voor de gezondheid en terecht verboden in de Europese unie) Jean Paul Mynè Keratin Gold plus is hierdoor veilig en biedt prachtige resultaten.

De reden waarom ik hier praat over ‘smoothen’ is dat het resultaat geen kaarsrecht en hard haar is maar eerder dat intensieve krul of pluizend onrustig haar voor een periode van zo’n 5 tot 6 maanden wordt geëlimineerd tot zacht en glanzend haar met natuurlijke slag en valling of geheel steil.

Omdat de stof formaldehyde niet in het product zit is het erg belangrijk de werkwijze goed te beheersen. Teveel product gebruik of verkeerd ‘tangen’ geeft niet het gewenste resultaat. Daarom wordt deze behandeling alleen toegepast in professionele salons en na uitvoerige trainingen.
Een complete (kort haar) behandeling neemt ongeveer 3 uur in beslag. Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan.

 

 

ADAMANTIUM TREATENT

drie resultaten van krulbehoud tot stijl (medium variant)

Adamantium is de revolutionaire shampoo die met een paar gemakkelijke stappen meer kracht geeft aan je haar, een gezondere structuur en een zacht en glanzend aanzien. Het maakt drie verschillende resultaten mogelijk: een natuurlijk steil resultaat, een getemd resultaat met vermindering van het volume, een anti-kroes resultaat dat twee tot drie maanden blijft.

EENVOUDIG, SNEL, VEILIG EN REVOLUTIONAIR
WIJ GAAN VOORBIJ DE GRENZEN!
• Geen kleurvervaging
• Minimale rook
• Eenvoudig aan te brengen
• Onmiddellijk resultaat
• Goedkoop aan te brengen
• Zelfs na kleuren
• 3 resultaten met 1 product
• Vooruitstrevende resultaten
GEEN FORMALDEHYDE
GEEN GLUTALDEHYDE
GEEN PARABENEN.

*LET OP! ER GELDT ALTIJD EERST ALTIJD EEN GRATIS INTAKE GESPREK, BIJ HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK VAN EEN VAN DEZE BEHANDELINGEN GELDT EEN AANBETALING VAN 25% DAN PAS IS JE RESERVERING BEVESTIGD.

*GEMIDDELDE WACHTTIJD BEDRAAGT 2 MAANDEN EN ER WORDEN  ZEER SELECTIEF KLANTEN AANGENOMEN, AANGEZIEN IK ALLEEN WERK.

 

-> Shop jou favoriete jean paul mynè producten via de webshop!

 

 

 

 

 

 

jean-paul-myne-wit
max-pro-wit
worxx-logo-wit
controlled-chaos-hair-4
naturalhaircompany-versie2
marlie