Wilt/heeft u een afspraak in de salon? Bereid u voor wegens coronamaatregelen

keratine-treatment

Wat is een keratine/adamantium behandeling?

Veel vrouwen zijn dagelijks bezig met het stylen van hun haar. Pluizig of krullend haar wordt stijl door het gebruik van een stijltang, maar raakt ook beschadigd en droog. Een groot assortiment aan professionele haarproducten zijn vervolgens nodig om het haar gezond, glanzend en mooi te houden. Veel van deze producten zijn echter op lange termijn niet bevorderlijk voor de kwaliteit van het haar.

Maak je haar weer gezond glanzend pluisvrij en makkelijk handelbaar!.

 

 

KERATIN GOLD TREATMENT

De keratine van Jean paul mynè staat bekent om zijn 100% kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. Jean paul mynè zorgt niet alleen voor de gezondheid van jouw haar maar ook voor degene die erop vertrouwen en er mee werken. Alle producten zijn verrijkt met waardevolle en natuurlijke ingrediënten zoals avocado, Argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zuren appels en koffie extracten. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat het absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals formaldehyde, glutaraldehyde, paraffine en andere aardolie producten. Hiermee biedt Jean paul mynè een productlijn die zowel effectief als verantwoord is. Dat is het resultaat van jaren lang research en zorg voor zowel de kapper als de klant.

Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan.

Prachtig stijl haar dat stralend glanst, zacht aanvoelt en er optimaal gezond uitziet. Zelfs na veelvuldig wassen. Jean Paul Mynè bewijst dat het mogelijk is, de producten beschermen, verzorgen en herstellen jouw haar tijdens en na de behandeling. Dankzij de exclusieve samenstelling ( rijk aan natuurlijke ingrediënten ) is een mooi en langdurig resultaat gewaarborgd.

Voor ik deze behandeling zet is een vrijblijvend adviesgesprek verplicht, aangezien hier zowel voor als nadelen duidelijk besproken zullen worden.

 

 

ADAMANTIUM TREATMENT 

drie resultaten van krulbehoud tot stijl (medium variant)

Adamantium is de revolutionaire shampoo die met een paar gemakkelijke stappen meer kracht geeft aan je haar, een gezondere structuur en een zacht en glanzend aanzien. Het maakt drie verschillende resultaten mogelijk: een natuurlijk gladder resultaat, een getemd resultaat met vermindering van het volume, een anti-kroes resultaat dat twee tot drie maanden blijft.

EENVOUDIG, SNEL, VEILIG EN REVOLUTIONAIR WIJ GAAN VOORBIJ DE GRENZEN!

  • Geen kleurvervaging
  • Minimale rook
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Onmiddellijk resultaat
  • Zelfs na kleuren
  • 3 resultaten met 1 product
  • Vooruitstrevende resultaten
  • GEEN FORMALDEHYDE
  • GEEN GLUTALDEHYDE
  • GEEN PARABENEN.

 

INFINITY TREATMENT new!

Dankzij Jean Paul Myné is de wereld van straightening behandelingen volledig veranderd. Gezond stijl haar met een lange houdbaarheid en een natuurlijk effect zijn het resultaat van langdurig onderzoek.
Innovatie, Gemak ,Resultaat
Keratine Plus technologie wordt gecombineerd met Oxilock Plasma voor een ongekend resultaat op een natuurlijke basis.

Multi inzetbaar product met een veelzijdig effect
Snel en gemakkelijk aan te brengen
Herstelt het haar met als resultaat zacht en gewillig haar
Lang houdbaar en beschermt tegen weersinvloeden
Gemak en maximale kleurstabiliteit

Keratine Plus Infinity staat voor:
Een speciale behandeling die geschikt is voor alle haartypen en het haar glad maakt en herstelt. Dankzij de Oxilamine® technology wordt het haar gestraight, sterker, gezonder en glanzend.
De haarstructuur wordt hersteld en intens verzorgd. Een snelle en gemakkelijke behandeling met maximaal gemak voor klant en kapper.

Wat doet Keratine Plus Infinity?
De innovatieve formule met Oxilamine® technologie gaat een verbinding aan met de natuurlijk aminozuren van het haar en herstelt het haar gedurende de behandeling. Keratine Plus Infinity brengt een reactie teweeg tussen de keratine aminozuren met een verbluffend resultaat: mooie en gezonde haarvezels. Afhankelijk van de inwerktijd en de tijdsduur van het gebruik van de stijltang, is het mogelijk volledig stijl haar te creëren, pluizig haar tegen te gaan of krullen te modelleren.

 

Wat is Oxilamine®
Het Oxilamine® patent combineert de ervaring en succes van Oxilock Plasma en Keratin Plus en is een innovatie en radicale verandering in behandelingsmethoden om het haar te straighten. Speciale natuurlijke moleculen hechten zich aan het haar zodra ze in aanraking komen met de natuurlijk keratine aminozuren en herstellen het haar gedurende de behandeling. Oxilamine® gaat een meervoudige reactie aan tussen de Keratine aminozuren en genereert een meervoudige opbouw van de vezels en herstelt de zwalvelbruggen.

 

*Let op! Er geldt altijd eerst altijd een gratis intake gesprek, bij het maken van een afspraak van een van deze behandelingen geldt een aanbetaling van 25% dan pas is je reservering bevestigd.

 

WIJ VOEREN DEZE BEHANDELINGEN NIET UIT AAN PERSONEN ONDER DE 21 JAAR.

-> Shop jou favoriete jean paul mynè producten via de webshop!

jean-222
logo-flora
marlie-222
ecru-newyork