color-treatment

Wilt u een ander kleur haar?

Deze behandeling is er om uw haar een andere kleur te geven door middel van een organische shampoo en masker bijvoorbeeld om de kleur af te matteren of juist intensiever te maken. Een mooie stralende kleur zonder enkele chemie er aan toe te voegen, na deze behandeling dient u de kleur zelf bij te houden met de shampoo en masker naar kleurkeuze .

Prijs:€10,00 excl. Shampoo en masker voor thuisgebruik

NAVITAS ORGANIC TOUCH

Navitas Organic Touch – Iedere kleur zorgt voor zijn eigen resultaat. zo zorgt bijvoorbeeld Blueberry voor een ijsblonde kleur die geelpigmenten neutraliseerd en paprika voor het intensief inkleuren van roodpigment voor een krachtige roodtint. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.

Kruiden zijn de inspiratie voor een nieuwe smaak aan je kleur: pittiger, zoeter, delicater of scherper. Organisch, mild, veilig, vrij van siliconen, SLS en SLES, vrij van allergenen en vrij van parabenen. Bevat Argan olie en wilde-roos olie voor een zacht en hydraterend resultaat en om het haar makkelijk te ontwarren.

jean-paul-myne-wit
max-pro-wit
worxx-logo-wit
controlled-chaos-hair-4
naturalhaircompany-versie2
marlie

LET OP! Bestellingen vanaf 17 april t/m 30 april worden pas verzonden VANAF 1 MEI i.v.m vakantie. Sluiten