13529040_618586971653064_7057541388147297179_n

Heb jij altijd al lang haar gewild? Of wat liever wat voller haar?

Met Microrings Hairweaves van Natural Hair kan het allebei! Binnen 1 uur heb jij prachtige lange haren.

De ideale manier om de weaves te plaatsen zonder je haar te beschadigen is met microrings. Deze haarverlengingstechniek is snel en eenvoudig aan te brengen op ieder haartype.

MANDY werkt met verschillende leveranciers en kan zo elk haartype van steil naar natuurlijk sterk krullend haar aanvullen en verlengen.

Omdat ze tevens herbruikbaar zijn hoef je ze ook niet steeds opnieuw te bestellen en kan je er ongeveer 1 jaar mee doen. Het enige dat jij hoeft te doen is je haren goed verzorgen en eens in de 8 weken de weaves terug omhoog te laten plaatsen.

Ook kan je kiezen voor tape extensions deze werken d.m.v een plak bevestiging en kan je verspreid plaatsen waar jij lengte wil! een schuine bob? alleen volume? of een hele verlenging, alles kan!

tevens zijn de tapes er in verschillende mode tinten zoals pastel en grey tinten voor net even dat speciale kleureffect! Ook deze zijn herplaatsbaar en kunnen tot 1 jaar meegaan!

Natural Hair weaves is zo natuurlijk dat het niet te onderscheiden is van je eigen haar. Door de flinterdunne inzetrand is het ook nog eens onzichtbaar! Iedereen denkt dat die volle, lange haren puur natuur zijn. En dat is precies wat jij wil!

Kwaliteit

Het haar van Natural Hair is van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het is een mix van Europees en Indiaas haar. Deze combinatie maakt dat Natural Hair identiek is aan ons eigen haar, daarom ziet het er zo natuurlijk uit! Wij garanderen jou constante kwaliteit. Met Natural Hair heb je altijd het beste haar

Kleuren

Natural Hair kan geleverd worden in maar liefst 35 verschillende kleuren! Zo heb je altijd een perfecte match met je eigen haarkleur .

jean-222
max-222
hairworkxx-222
controlled-222
natural-222
marlie-222