Heb jij prachtige krullen en ben je daarom op zoek naar een gespecialiseerde krullen kapper in de buurt van Etten-Leur? Dan ben je bij Mandy Haarstyliste natuurlijk bij het juiste adres! Wij begrijpen als geen ander het belang van een goede krullenbehandeling voor jouw haar. Of je nu ontembare krullen hebt, een natuurlijke slag of ander type krullen? Tijdens onze behandeling van een van onze echte krullen kapster passen we de juiste kniptechnieken toe. Zo zorgen wij ervoor dat je straalt met jouw nieuwe kapsel!

Onze kapsalon vindt je aan de Muzenlaan 1 in Oudenbosch, een kwartiertje rijden vanaf Etten-Leur. Voor onze deur kun je kosteloos parkeren. Met onze kapsters werken we aan de beste versie van jezelf! Naast een knipbeurt voor jouw krullen, geven we je eerlijk advies, kennis en informatie om jouw krullen goed te verzorgen.

Dus ben je opzoek naar een krullen kapper in de buurt van Etten-Leur? Boek dan nu een afspraak bij Mandy Haarstyliste!

Afspraak maken

 


Jouw krullen knippen bij Etten-Leur

Om het beste van jouw krullenbol te maken, blijven onze kapsters altijd op de hoogte van alle haartrends. Daarnaast volgen we continue nieuwe opleidingen en volgen we cursussen en workshops om bij de tijd te blijven. Sinds 2016 staat in onze kapsalon krullen centraal. Natuurlijk zorgen we met verschillende krullenknip technieken voor het beste kapsel!

Onze verschillende krullenknip technieken:

  • Deva cut inspired: (droog, krul voor krul, ideaal voor korte kapsels)
  • Controlled Chaos CC techniek: (nat haar knippen, in een C vorm, zowel in krul of uitgeföhnt te stylen)
  • Inside techniek: (zowel droog als nat haar knippen, in meerdere C vormen naar model, enkel in krullen te dragen)
  • Global Curl: zowel droog als in nat haar wordt het bundel voor bundel geknipt in de vorm van jou krullen
  • Curls by Warby: speciaal voor pluisvrije losse krullen, geschikt voor fijn haar met slag/krul. nat haar kniptechniek
  • Rezocut coming soon

Naast deze verschillende technieken om het beste uit jouw krullen te halen, werken wij ook met de beste haarproducten. De haarproducten vormen natuurlijk ook een goede basis voor het uiterlijk van jouw krullen. Bij Mandy Haarstyliste werken we met merken speciaal voor krullen. Denk hierbij aan Controlled Chaos, Curly Experinece, Ecru New York en Flora en Curl. Op onze behandelingspagina vind je alle soorten behandelingen.


Curl experience

Tijdens de Curl Experience gaan we eerst je haartype bekijken, bespreken we jouw wensen en vragen we hoe je je krullen verzorgd en thuis behandeld. Vanuit daar gaan we in overleg met jouw welke krullenknip techniek het beste aansluit bij jouw wensen en met welk product je behandeld wil worden. Na ons advies wassen we je krullen en geven je een uitgebreide haartreatment. Daarna gaan we aan de slag met het haar knippen en föhnen we het in model. Tevens wordt er stap voor stap uitgelegd wat ik gebruik/toepas in het haar en je voorzien van alle tips en tricks om zo het mooiste resultaat ook zelf thuis te kunnen evenaren.


Curly Girl proof behandeling indien gewenst

cg als in afkorting voor: curly girl method is afkomstig vanuit het gelijknamige boek De Curly girl methode. Als krullenbol moet je daar wel eens van gehoord hebben!
Het is ontwikkeld door Lorraine Massey. Zij deelde met de hele wereld haar methode in een boek: Curly Girl: The Handbook. Wanneer je krullen hebt geeft dat soms de nodige problemen, en die erkent Lorraine. Ze geeft in haar boek veel nuttige adviezen over hoe we onze krullen moet verzorgen en welke dingen wij juist moeten vermijden. Je merkt dat de laatste tijd natuurlijke ingrediënten etc. heel belangrijk worden. En daarom is er de CG Methode. Wij werken daarvoor met diverse merken.

 

twijfel je nog? kijk eens bij de reviews of op onze social media! vele enthousiaste krullenbollen gingen je al voor.

Afspraak maken     Bekijk behandeling


Ben je nu opzoek naar een speciale kapper voor krullen in de omgeving van Etten-Leur? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak bij Mandy Haarstyliste. In onze webshop vind je daarnaast ook alle producten die we gebruiken in de kapsalon bij Etten-Leur en deze zijn perfect voor jouw krullen. Maak vandaag nog een afspraak bij de krullenkapper dichtbij Etten-Leur! Heb je nog andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Afspraak maken   Naar de webshop