Welkom bij Mandy haarstyliste, een gepassioneerde krullenkapsalon in de buurt van Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen, stylen en verzorgen van krullend haar. Of je nu ontembare krullen hebt of het beste uit je krullend haar wil halen, bij Mandy haarstyliste begrijpen we de het krullend haar, en passen hier verschillende krulknip technieken op toe.

Onze kapsalon vindt je op slechts 30 minuutjes rijden vanaf Breda. Voor onze deur van onze kapsalon kun je kosteloos parkeren. Samen met onze collega’s werken we aan de beste versie van jezelf! We geven je eerlijk advies, kennis en informatie om jouw krullen goed te knippen en verzorgen.

Ben je klaar om te stralen met jouw nieuwe look? Boek nu een afspraak bij de krullen kapper Mandy Haarstyliste!

Afspraak maken


Dé krullen kapper bij Breda

Ons team van gespecialiseerde kapsters blijven we op de hoogte van alle haartrends. We volgen continue nieuwe opleidingen, cursussen en workshops om bij de tijd te blijven. Vanaf 2016 staan klanten met krullen bij ons centraal. Voor elke type krul hebben we verschillende kniptechnieken.

Wij werken inmiddels met meerdere verschillende krullenknip technieken:

  • Deva cut inspired: (droog, krul voor krul, ideaal voor korte kapsels)
  • Controlled Chaos CC techniek: (nat haar knippen, in een C vorm, zowel in krul of uitgeföhnt te stylen)
  • Inside techniek: (zowel droog als nat haar knippen, in meerdere C vormen naar model, enkel in krullen te dragen)
  • Global Curl: zowel droog als in nat haar wordt het bundel voor bundel geknipt in de vorm van jou krullen
  • Curls by Warby: speciaal voor pluisvrije losse krullen, geschikt voor fijn haar met slag/krul. nat haar kniptechniek
  • Rezocut coming soon

Naast onze verschillende kniptechnieken voor krullen, werken we met de beste producten om jouw haar goed te verzorgen. Denk aan merken zoals Controlled Chaos, Curl Experience, Ecru New York en Flora & Curl. Op de behandelingspagina krullen knippen Curl experience &  Special tecniques vindt je de uitgebreide omschrijving over de verschillende technieken. Zo zult u ontdekken dat er voor elke krul een passende kniptechniek is.


Curl experience

Tijdens de Curl experience wordt eerst besproken wat voor haartype je hebt, wat je wensen zijn, en hoe je het haar verzorgd en behandeld thuis. Aan de hand daarvan wordt er in overleg besloten welke kniptechniek het beste bij je wensen/krullen aansluit en met welke merk producten je behandeld wilt worden.
Na advies gaan we het haar wassen, een uitgebreide haartreatment toepassen, het haar knippen en in model föhnen. (curl experience Deluxe) Tevens wordt er stap voor stap uitgelegd wat ik gebruik/toepas in het haar en je voorzien van alle tips en tricks om zo het mooiste resultaat ook zelf thuis te kunnen evenaren.


cg proof behandeling indien gewenst

cg als in afkorting voor: curly girl method is afkomstig vanuit het gelijknamige boek De Curly girl methode. Als krullenbol moet je daar wel eens van gehoord hebben!
Het is ontwikkeld door Lorraine Massey. Ze deelde met de hele wereld haar methode in een boek: Curly Girl: The Handbook. Wanneer je krullen hebt geeft dat soms de nodige problemen, en die erkent Lorraine. Ze geeft in haar boek veel nuttige adviezen over hoe we onze krullen moet verzorgen en welke dingen wij juist moeten vermijden. Je merkt dat de laatste tijd natuurlijke ingrediënten etc. heel belangrijk worden. En daarom is er de CG Methode. Ik werk daarvoor met diverse merken.

 

twijfel je nog? kijk eens bij de reviews of op onze social media! vele enthousiaste krullenbollen gingen je al voor.

Afspraak maken     Bekijk behandeling


Dus ben je opzoek naar de beste krullen kapper dichtbij Breda die jouw krullen de juiste aandacht kan geven? Maak dan eenvoudig een afspraak bij Mandy haarstyliste. In de webshop vindt je tevens alle producten die voor jouw krullen geschikt zijn, of je nu na je behandeling thuis wat wilt nabestellen of al enthousiast bent geworden en nu al aan de slag wilt gaan met alle producten! Er zit gegarandeerd jou nieuwe favoriet bij!

Maak vandaag nog je afspraak om jouw krullenknipbehandeling te plannen!

Afspraak maken   Naar de webshop