Op ongeveer een kleine 30minuten afstand van Breda vind je onze salon@Home by MANDY haarstyliste

in het dorp Oudenbosch. hierbij kan je kosteloos parkeren voor de deur en kan je terecht voor al je haarwensen en zeker wat betreft krullend haar.

met al heel wat probleem krullen onder handen te hebben genomen en zelf ook voorzien zijn van een volle krullen hebben wij inmiddels al heel wat jaren ervaring.


Wij werken inmiddels met meerdere verschillende krullenknip technieken:

  • Deva cut inspired: (droog, krul voor krul, ideaal voor korte kapsels)
  • Controlled Chaos CC techniek: (nat haar knippen, in een C vorm, zowel in krul of uitgeföhnt te stylen)
  • Inside techniek: (zowel droog als nat haar knippen, in meerdere C vormen naar model, enkel in krullen te dragen)
  • Global Curl: zowel droog als in nat haar wordt het bundel voor bundel geknipt in de vorm van jou krullen
  • Curls by Warby: speciaal voor pluisvrije losse krullen, geschikt voor fijn haar met slag/krul. nat haar kniptechniek
  • Rezocut coming soon

Op de behandelingspagina krullen knippen Curl experience &  Special tecniques vindt je de uitgebreide omschrijving over de verschillende technieken. Zo zult u ontdekken dat er voor elke krul een passende kniptechniek is.


Curl experience

Tijdens de Curl experience wordt eerst besproken wat voor haartype je hebt, wat je wensen zijn, en hoe je het haar verzorgd en behandeld thuis. Aan de hand daarvan wordt er in overleg besloten welke kniptechniek het beste bij je wensen/krullen aansluit en met welke merk producten je behandeld wilt worden.
Na advies gaan we het haar wassen, een uitgebreide haartreatment toepassen, het haar knippen en in model föhnen. (curl experience Deluxe) Tevens wordt er stap voor stap uitgelegd wat ik gebruik/toepas in het haar en je voorzien van alle tips en tricks om zo het mooiste resultaat ook zelf thuis te kunnen evenaren.


cg proof behandeling indien gewenst

cg als in afkorting voor: curly girl method is afkomstig vanuit het gelijknamige boek De Curly girl methode. Als krullenbol moet je daar wel eens van gehoord hebben!
Het is ontwikkeld door Lorraine Massey. Ze deelde met de hele wereld haar methode in een boek: Curly Girl: The Handbook. Wanneer je krullen hebt geeft dat soms de nodige problemen, en die erkent Lorraine. Ze geeft in haar boek veel nuttige adviezen over hoe we onze krullen moet verzorgen en welke dingen wij juist moeten vermijden. Je merkt dat de laatste tijd natuurlijke ingrediënten etc. heel belangrijk worden. En daarom is er de CG Methode. Ik werk daarvoor met het merk ECRU  new york en Marlie Cosmetique bio, en flora&curl deze is geheel CG proof en ecocert.

  

 

twijfel je nog? kijk eens bij de reviews od op onze social media! vele enthousiaste krullenbollen gingen je al voor.

Afspraak maken     Bekijk behandeling


 

Producten

Je hebt de keuze uit 3 productlijnen:

In de webshop vindt te tevens alle producten die voor jou krullen geschikt zijn, of je nu na je behandeling thuis wat wilt nabestellen of al enthousiast bent geworden en nu al aan de slag wilt gaan met alle producten! Er zit gegarandeerd jou nieuwe favoriet bij!

Maak vandaag nog je afspraak om jouw krullenknipbehandeling te plannen!

Bestellen