Help, ik heb krullen!

Herken jij ook dat probleem, telkens als je naar de kapper gaat, wordt je haar weer te kort geknipt en droog geblazen met als gevolg dat je maar snel je haar weer vast doet.
Steeds weer op zoek bent naar de juiste producten en nog steeds het favoriete krullenproduct nog niet gevonden hebt? Je gewoon echt niet meer weet wat je nou nog met je haar aanmoet.

juist… dat had ik ook!

Ik, Mandy Roovers (gezegend en vervloekt ūüėČ ) met een mooie bos krullen heb deze problemen ook aan de lijve ondervonden, vaak verknipt geweest. talloze producten uitgeprobeerd, en soms zelfs mijn krullen regelmatig uitgef√∂hnt uit gemak.

Laat ons je helpen!

Als krullenbol met inmiddels al 33 jaar eigen krullen-ervaring en 18 jaar kapperservaring kan ik jou dan ook als beste helpen met jouw krullen!

MANDY haarstyliste ligt op ongeveer 15 minuten afstand van Roosendaal in Oudenbosch.

Door een speciale curl experience te ondergaan, zult u werkelijk versteld staan van de verschillen.

wij werk inmiddels met meerdere verschillende krullenknip technieken

  • Deva cut inspired (droog, krul voor krul, ideaal voor korte kapsels)
  • Controlled Chaos CC techniek (nat haar knippen, in een C vorm, zowel in krul of uitgef√∂hnt te stylen)
  • Inside techniek: (zowel droog als nat haar knippen, in meerdere C vormen naar model, enkel in krullen te dragen)
  • Global Curl techniek: zowel droog als in nat haar, dit wordt bundel voor bundel geknipt.
  • Curls by Warby:¬†speciale techniek voor pluisvrije losse krullen in fijn haar (nat haar techniek)
  • Rezocut coming soon!

Op de behandelingspagina krullen knippen  Curl experience en specials vindt je de uitgebreide omschrijving over de verschillende technieken. Zo zult u ontdekken dat er voor elke krul een passende kniptechniek is.

 

Curl Experience

Tijdens de Curl experience wordt eerst besproken wat voor haartype je hebt,wat je wensen zijn,en hoe je het haar verzorgd en behandeld thuis. Aan de hand daarvan wordt er in overleg besloten welke kniptechniek het beste bij je wensen/krullen aansluit en met welke merk producten je behandeld wilt worden.

Na advies gaan we het haar wassen, een uitgebreide haartreatment toepassen, het haar knippen en in model föhnen. Tevens wordt er stap voor stap uitgelegd wat ik gebruik/toepas in het haar en je voorzien van alle tips en tricks om zo het mooiste resultaat ook zelf thuis te kunnen evenaren.

cg proof behandeling indien gewenst

cg als in afkorting voor: curly girl method is afkomstig vanuit het gelijknamige boek De Curly girl methode. Als krullenbol moet je daar wel eens van gehoord hebben!

Het is ontwikkeld door Lorraine Massey. Ze deelde met de hele wereld haar methode in een boek: Curly Girl: The Handbook. Wanneer je krullen hebt geeft dat soms de nodige problemen, en die erkent Lorraine. Ze geeft in haar boek veel nuttige adviezen over hoe we onze krullen moet verzorgen en welke dingen wij juist moeten vermijden. Je merkt dat de laatste tijd natuurlijke ingredi√ęnten etc. heel belangrijk worden. En daarom is er de CG Methode. Ik werk daarvoor met het merk Marlie Cosmetique bio, ecru curl perfect en flora&curl deze is geheel CG proof

Maak vandaag nog je afspraak om jouw Curl experience te plannen!

 

Afspraak maken     Bekijk behandeling

 

 

In de webshop vindt te tevens alle producten die voor jou krullen geschikt zijn, of je nu na je behandeling thuis wat wilt nabestellen of al enthousiast bent geworden en nu al aan de slag wilt gaan met alle producten! Er zit gegarandeerd jou nieuwe favoriet bij!

Bestellen