CREW!

Sinds augustus 2019 is MANDY haarstyliste haar team aan het uitbreiden!

 

 

Claudia woont samen met haar man en 2 kinderen in het mooie Fijnaart en vanaf augustus 2019 is ze bij MANDY haarstyliste in dienst getreden, na jarenlang een eigen salon te hebben gehad, wilde graag wat meer vastigheid en is ze begonnen bij MANDY haarstyliste! Claudia is gespecialiseerd in opsteekkapsels, lang haar en visagiste, en met dit totaalpakket hoef jij niet verder te zoeken naar een beautyexpert voor jou mooiste dag!

Claudia is tevens helemaal up to date betreft de kleurtrends, face framing, colormelting, balayage technieken.. ze draait er haar hand niet voor om. en wat knippen betreft? you name it! ga je voor trendy curtain bangs, een mooie boblijn of liever iets naturel of klassiek? ook dat kan!

Claudia heeft het krullenvirus inmiddels ook te pakken, ze is momenteel fulltime aan het werk bij Mandy en is gespecialiseerd in de cc kniptechniek, inside kniptechniek, curls by Warby knip en kleurtechniek, gobal curl technieken en is ze het meest gespecialiseerd in type 4 krullen ofterwijl afro hair, samen met alle theorie rondom de cg methode.

 

 

Karin, 37 jaar oud en ik ben ontzettend trots op mijn 4 geweldige kinderen. Samen met mijn lieve vriend woon ik in het mooie Kruisland, vanaf september 2023 ben ik in de salon werkzaam als krullenstyliste nadat ik jaren lang elders in salons voornamelijk steil haar heb geknipt. Mijn focus is voor nu meer ervaring opdoen in de diverse krullenkniptechnieken en heb het nu al erg naar mijn zin, vanwege mijn eigen krullen begrijp ik snel wat jouw haar nodig heeft en help ik jou op weg naar een mooie krullendos.

 

 

Neem een kijkje in onze online agenda en plan jouw afspraak in.