CREW!

Sinds augustus 2019 is MANDY haarstyliste haar team aan het uitbreiden!

 

 

Claudia woont samen met haar man en 2 kinderen in het mooie Fijnaart en vanaf augustus 2019 is ze bij MANDY haarstyliste in dienst getreden, na jarenlang een eigen salon te hebben gehad, wilde graag wat meer vastigheid en is ze begonnen in salon de Zellebergen om Mandy te ondersteunen. Inmiddels zijn we gestopt met deze salon en was Claudia niet alleen goed in het werken met de ouderen generatie maar juist ook met jonge dames die aan hun grote stap in het leven beginnen, namelijk hun bruiloft! Claudia is gespecialiseerd in opsteekkapsels, lang haar en visagiste, en met dit totaalpakket hoef jij niet verder te zoeken naar een beautyexpert voor jou mooiste dag!

Claudia is tevens helemaal up to date betreft de kleurtrends, face framing, colormelting, balayage technieken.. ze draait er haar hand niet voor om. en wat knippen betreft? you name it! ga je voor trendy curtain bangs, een mooie boblijn of liever iets naturel of klassiek? ook dat kan! en last but not least!

Claudia heeft het krullenvirus inmiddels ook te pakken, ze is momenteel fulltime aan het werk bij Mandy en is gespecialiseerd in de cc kniptechniek, inside kniptechniek, curls by Warby knip en kleurtechniek, gobal curl technieken en is ze het meest gespecialiseerd in type 4 krullen ofterwijl afro hair, samen met alle theorie rondom de cg methode.

enthousiast geworden?

Claudia werkt  woensdag van 9.00 tot 15.00 & donderdag van 15.00 tot 21.00

Vrijdag ochtend op locatie voor bruidskapsels en vanaf 12.00 tot 18.00 in de salon

 

 

Sam

Vanaf Juli 2021 hebben wij een nieuwe topper in ons midden!  Sam! Ze is 21 jaar, woonachtig in Etten-Leur bij haar ouders, is lekker sportief, en doet o.a aan fitness en voetbal. is samen met een hele leuke vriend en heeft zelf een hele bos met krullen, waardoor ze al heel veel ervaring heeft met haar eigen haar. Ze is ruim 3 jaar afgestudeerd aan de kapperschool en naast al haar huidige ervaring in kleuren en knippen, is ze intensief opgeleid  als krullenspecialiste, waaronder de cc techniek, global curl techniek en Curls by Warby en alle kleur en beachwave technieken. Inmiddels is Sam alweer 1 jaar bij ons in dienst!

Sam: werkt maandag van 12.00 tot 20.00, woensdag van 15.00 tot 21.00 en zaterdag van 9.00 tot 16.00