Wilt/heeft u een afspraak in de salon? Bereid u voor wegens coronamaatregelen

CREW!

Sinds augustus 2019 is MANDY haarstyliste haar team aan het uitbreiden!

Claudia woont samen met haar man en 2 kinderen in het mooie Fijnaart en vanaf augustus 2019 is ze bij MANDY haarstyliste in dienst getreden, na jarenlang een eigen salon te hebben gehad, wilde graag wat meer vastigheid en is ze begonnen in salon de Zellebergen om Mandy te ondersteunen. Inmiddels runt ze deze salon alleen en is Claudia niet alleen goed in het werken met de ouderen generatie maar juist ook met jonge dames die aan hun grote stap in het leven beginnen, namelijk hun bruiloft! Claudia is gespecialiseerd in opsteekkapsels, lang haar en visagiste, en met dit totaalpakket hoef jij niet verder te zoeken naar een beautyexpert voor jou mooiste dag!

Claudia is tevens helemaal up to date betreft de kleurtrends, face framing, colormelting, balayage technieken.. ze draait er haar hand niet voor om. en wat knippen betreft? you name it! ga je voor trendy curtain bangs, een mooie boblijn of liever iets naturel of klassiek? ook dat kan! en last but not least! Claudia heeft het krullenvirus inmiddels ook te pakken, ze is momenteel gespecialiseerd in de cc kniptechniek en inside kniptechniek en gaat zich het komende jaar verder ontwikkelen in de gobal curl technieken samen met alle theorie rondom de cg methode.

enthousiast geworden?

Claudia werkt donderdag in Salon@Home en vrijdag in Salon de Zellebergen

 

 

Manon is degene met de meeste vak ervaring ( in jaren) en na wisselende uitdagingen in het kappersvak, kappersschool lesgeven en verschillende salons was het tijd voor wat nieuws, KRULLEN!

Manon heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring in de kappersbranche en is dan ook echt “van alle markten thuis” kleurtechnieken van een old fashioned coupe soleil, tot de laatste color melt technieken, niets is haar onbekend! op het gebied van knippen kan ze je alles uitleggen en tevoorschijn toveren en deelt zij haar vakkennis dan ook graag met de nieuwe generatie kappersleerlingen aangezien Manon hbo geschoold kappersdocente is. In de toekomst gaat ze dan ook graag de nieuwe krullenkapsters bij MANDY haarstyliste opleiden. Voor nu is ze helemaal ondergedompeld in de wereld van krullen en kwam ze er achter zelf toch ook wel wat meer krullen te hebben dan eerst gedacht! cg methode, global curl, inside techniek, cc technieken, Manon kan het allemaal. Wil je graag een afspraak maken? Dat kan!

Manon werkt in Salon@Home op maandag, woensdag en zaterdag.