Wilt/heeft u een afspraak in de salon? Bereid u voor wegens coronamaatregelen

CREW!

Sinds augustus 2019 is MANDY haarstyliste haar team aan het uitbreiden!

 

 

Claudia woont samen met haar man en 2 kinderen in het mooie Fijnaart en vanaf augustus 2019 is ze bij MANDY haarstyliste in dienst getreden, na jarenlang een eigen salon te hebben gehad, wilde graag wat meer vastigheid en is ze begonnen in salon de Zellebergen om Mandy te ondersteunen. Inmiddels runt ze deze salon alleen en is Claudia niet alleen goed in het werken met de ouderen generatie maar juist ook met jonge dames die aan hun grote stap in het leven beginnen, namelijk hun bruiloft! Claudia is gespecialiseerd in opsteekkapsels, lang haar en visagiste, en met dit totaalpakket hoef jij niet verder te zoeken naar een beautyexpert voor jou mooiste dag!

Claudia is tevens helemaal up to date betreft de kleurtrends, face framing, colormelting, balayage technieken.. ze draait er haar hand niet voor om. en wat knippen betreft? you name it! ga je voor trendy curtain bangs, een mooie boblijn of liever iets naturel of klassiek? ook dat kan! en last but not least! Claudia heeft het krullenvirus inmiddels ook te pakken, ze is momenteel gespecialiseerd in de cc kniptechniek en inside kniptechniek en gaat zich het komende jaar verder ontwikkelen in de gobal curl technieken samen met alle theorie rondom de cg methode.

enthousiast geworden?

Claudia werkt  woensdagvan 9.00 totn 15.00 & donderdag van 15.00 tot 21.00 in Salon@Home en vrijdag in Salon de Zellebergen

 

 

Sam

Vanaf Juli hebben wij een nieuwe topper in ons midden!  Sam! Ze is 20 jaar, woonachtig in Etten-Leur bij haar ouders, is lekker sportief, en doet o.a aan fitness en voetbal. is samen met een hele leuke vriend en heeft zelf een hele bos met krullen, waardoor ze al heel veel ervaring heeft met haar eigen haar. Ze is ruim 2 jaar afgestudeerd aan de kapperschool en naast al haar huidige ervaring in kleuren en knippen, en na 3 maanden intensief opgeleid te zijn als krullenspecialiste, waaronder de cc techniek, global curl techniek en alle kleurtechnieken en de nodige beachwaves te hebben gezet is ze vanaf november helemaal klaar voor om alle krullenbollen te mogen ontvangen in de salon, tevens zul je Sam regelmatig zien op onze social media waar ze onder andere 1x per maand de live curly girl talk verzorgd via instagram en deelt ze tips en trics rondom krullen met jullie.

Sam: werkt dinsdag en woensdag van 15.00 tot 21.00 en zaterdag van 9.00 tot 16.00