” voor jezelf zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is”

Voor jezelf zorgen…. doe jij dat?

Vaak zijn we te druk bezig met zorgen voor anderen, onze kinderen, ons werk, ons huishouden, klaarstaan voor je familie en vrienden.. en tja dan schiet het er vaak bij in.

want wat is nou voor jezelf zorgen?

Ja, je eet elke dag, doucht elke dag, koopt af en toe iets leuks voor jezelf maar dat was het wel zo’n beetje.

Voor jezelf zorgen is misschien wel het allerbelangrijkste, want zeg nou zelf, als jij lekker in je vel zit, je goed voelt en dat ook uitstraalt… dan merkt jou omgeving dat ook!

Het is natuurlijk algemeen bekend dat gezond eten en genoeg beweging belangrijk is voor je gezondheid, maar wist je dat hoe jij je voelt, (je mindset) en wie je ziet als je in de spiegel kijkt, minstens net zo belangrijk is?

Je besluit beter voor jezelf te gaan zorgen, gaat weer eens op dieët, begint fanatiek met sporten en doet eens gek, en besluit eens een andere haarkleur of kapsel te proberen…. en even denk je ja! Dit gaat goed… totdat je weer eens een feestje hebt, iets teveel snoept, je haar niet zo mooi krijgt als bij de kapper en je langzaam weer terug valt in je oude patroon…

Tot nu! Deze keer lees jij deze blog en ga jij samen met ons de uitdaging aan,

Je nu eindelijk een kapsalon hebt gevonden die jou en jou krullen begrijpt!

Wist je dat ruim 63% van de wereldbevolking natuurlijke slag en of krullend haar van nature heeft?

Vast niet 😉.. de meeste mensen kammen hun haar elke dag, gebruiken gewoon shampoo die toevallig in de aanbieding is. en elke 6 weken de dode puntjes maar laat knippen.
en ja je haar pluist en is altijd droog, maar dat zal jouw haar wel zijn, of het valt altijd aan de ene kant naar buiten en de andere kant naar binnen… vast herkenbaar?

Wellicht hoor jij dan bij die 63% en heb jij gewoon slag/krullen maar wist je dit gewoon nog niet.

Ik, Mandy ben dan ook gespecialiseerd in krullenknippen. Van slag tot kroes krullen en alles ertussen in!

Ik ben hiermee begonnen omdat ik zelf mijn hele leven al struggles heb rondom mijn krullende haar, het werd altijd te kort geknipt, drooggeblazen, uitgekamt en mij verteld dat krullen stijl gemaakt moesten worden (omdat de kapsters er geen raad mee wisten) waardoor ik weer erg onzeker de kapsalon uitging..

Mijn haar en uitstraling is toch heel belangrijk voor mijn zelfvertrouwen en hoe ik me voel, en na jaren mijn haar te hebben gestyld, was ik er klaar mee en ben ik mijn krullen gaan leren kennen en waarderen.

Je kan je namelijk nog zo gezond en fit zijn, als je uiterlijk je onzeker maakt, voel je je nog steeds niet je beste zelf.

En daar ga ik jou mee helpen!
Tijdens een Curl Experience ga jij jou haar helemaal opnieuw leren kennen, wat voor haar heb je nou eigenlijk? Wat kan je ermee? Eindelijk van die pluis af, een kapsel wat bij jou past, een mooie zachte haarkleur en wellicht nog wel het belangrijkste… wij gaan jou alles leren over jou krullen waar jij er nog maanden plezier van hebt!

voor jezelf zorgen is ervoor zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt. Gezondheid als in sport, gezond eten maar ook trots zijn op jouw spiegelbeeld.
Zowel innerlijk als uiterlijk en vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet gaat.

Ben jij klaar voor een nieuwe jij?!

Tot snel!

Liefs mandy