Heb je prachtige krullen en wil jij je haar laten knippen door een echte gespecialiseerde krullenkapper? Dan verwelkomen we je graag bij Mandy Haarstyliste! Door onze expertise in het knippen van krullen, weten we als geen ander hoe belangrijk het is om jouw krullenkapsel goed te knippen en te behandelen. Iedereen met krullen is van harte welkom in onze kapsalon in de buurt van Bergen op Zoom! Of je nu ontembare krullen hebt, een slag in je haar of een ander type krullen? Wij zorgen ervoor we de juiste kniptechniek gebruiken om het beste uit jouw kapsel te halen.

Onze krullenkapsalon zit niet ver van Bergen op Zoom. In slechts 20 minuutjes rijden ben je bij onze kapsalon in Oudenbosch aan de Muzenlaan 1. Voor de deur kun je gratis parkeren. Zodra je in onze kapsalon komt, gaan onze krullenkappers aan de slag met jouw prachtige krullen. Tijdens onze behandeling geven we je eerlijk advies, delen we onze kennis en geven we je informatie voor de beste verzorging van jouw krullen.

Ben je dus opzoek naar de beste krullenkapper in de omgeving van Bergen op Zoom? Wacht niet te lang en maak nu eenvoudig een afspraak!

Afspraak maken


Laat je krullen knippen in de buurt van Bergen op Zoom

Onze kapsters blijven altijd op de hoogte van alle haar- en krullentrends. Zo halen we het beste uit jouw haar en kun je stralen met een mooie kapsel! Naast dat we altijd op de hoogte blijven van de alle trends, volgen we continu opleidingen, cursussen en workshops om bij de tijd te blijven. Sinds 2016 staan krullen centraal in onze kapsalon, zo kunnen wij jou de beste service bieden en zijn we echt gespecialiseerd in verschillende krullenknip technieken.

Onze verschillende krullenknip technieken:

  • Deva cut inspired: De Deva cut inspired is een techniek waarbij we de krullen droog, krul voor krul knippen.
  • Controlled Chaos CC techniek: Bij de Controlled Chaos CC techniek knippen we met nat haar, in een C vorm. Zowel in krul of uitgeföhnt te stylen.
  • Inside techniek: Dit kan bij zowel nat als droog haar worden geknipt. In meerdere C vormen naar model. Hierbij draag je enkel krullen.
  • Global Curl: Zowel droog als in nat haar. Hierbij wordt bundel voor bundel krullen geknipt.
  • Curls by Warby: speciaal voor pluisvrije losse krullen, geschikt voor fijn haar met slag/krul. nat haar kniptechniek
  • Rezocut

Naast deze verschillende bekende kniptechnieken, werken we ook met de beste haarproducten voor krullend haar. Deze producten vormen natuurlijk de goede basis voor het uiterlijk van jouw kapsel. In onze kapsalon in de buurt van Bergen op Zoom en webshop hebben we een aantal merken speciaal voor krullen. Denk hierbij aan Controlled Chaos, Curly Experience, Ecru New York, Flora en Curl en natuurlijk ons eigen merk Mandy’s Curl Experience. Op onze behandelingspagina vind je ook nog al onze behandelingen.

 


Curl experience

Tijdens de Curl Experience bekijken we je haartype en bespreken we jouw specifieke wensen. We vragen ook naar je huidige verzorgingsroutine voor jouw krullen thuis. Vanuit hier bepalen we samen de beste kniptechniek en producten die het beste passen bij jouw krullen. Vervolgens wassen we je haar en geven we je een uitgebreide haartreatment. Daarna knippen we je krullen en föhnen of stylen we het helemaal in model. Stap voor stap leggen we natuurlijk uit welke producten en technieken we gebruiken, zodat je deze zelf thuis ook kunt toepassen voor een optimaal resultaat!


Ontdek onze kappersabonnement: Gemak en luxe voor jouw krullen!

Als geen ander weten we hoe belangrijk de verzorging van jouw krullen is. Daarom bieden we bij Mandy Haarstyliste exclusieve abonnementen om jouw krullen het hele jaar door de beste verzorging te geven die jouw haar nodig heeft. Maar waarom is het nou zo aantrekkelijk?

  • Je weet vooraf waar je aan toe bent: Je betaalt bij ons een scherp tarief per maand. Zo weet je van te voren precies welke behandelingen hieronder vallen. Afhankelijk van het soort abonnement kun je 1x in de 3 maanden of maandelijks langskomen bij onze krullenkapsalon, zodat de gezondheid van je haar altijd goed blijft!
  • Geen verrassingen in je bestedingspatroon: Het is een algemeen bekend probleem onder de dames: Je weet niet precies wat je afrekent bij de kassa na een kappersbezoek. Kleuren, een kuurtje, highlights, föhnen, allemaal dingen die jouw rekening kunnen beïnvloeden. Met ons abonnement weet je van te voren precies wat je per maand betaald, waardoor je niet voor verrassingen staat!
  • Nooit meer je kappersbezoek uitstellen: Je kent het wel, je moet naar de kapper, maar je stelt het steeds uit. Met ons kappersabonnement maak je je geen zorgen meer over de kosten van je bezoek! Je kunt altijd langskomen na het maken van een afspraak wanneer het nodig is. Zonder extra kosten.

twijfel je nog? kijk eens bij de reviews of op onze social media!

Afspraak maken     Ons kappersabonnement


Ben je nu opzoek naar een speciale kapper voor krullen in de omgeving van Bergen op Zoom? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak bij Mandy Haarstyliste. In onze webshop vind je daarnaast ook alle producten die we gebruiken in de kapsalon bij Bergen op Zoom en deze zijn perfect voor jouw krullen. Maak vandaag nog een afspraak bij de krullenkapper dichtbij Bergen op Zoom! Heb je nog andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Afspraak maken   Naar de webshop