Mandy, een gepassioneerde haarstyliste, begon in 2015 met haar missie om mensen te helpen hun mooiste natuurlijke haar te bereiken. Bij Mandy staat de klant centraal en krijg je alle aandacht die je verdient.

Wie ben jij en wat kan Mandy voor jou betekenen? Samen werken wij aan de beste versie van jezelf. Met eerlijk advies, uitleg over alle mogelijkheden en vooral: wat past bij jou?

Of je nu ontembare krullen hebt, het beste uit je natuurlijke haar wilt halen, op zoek bent naar een sprekende kleur, of juist de laatste trends wilt volgen, bij Mandy ben je aan het juiste adres. Tijdens de behandeling zullen de collega’s van Mandy jouw complete uitstraling een make-over geven, zodat jouw haar er net zo goed uitziet als hoe jij je voelt!

Maar een bezoek aan Mandy gaat verder dan alleen een knipbeurt. Het is een “life changing moment”, waarbij je niet alleen wordt geknipt, maar ook alle kennis, informatie en producten krijgt om jouw “beste versie van jezelf” elke dag te kunnen realiseren. Klaar om te stralen met jouw nieuwe look? Boek dan nu een afspraak bij Mandy!

Opleidingen en workshops

MANDY en de overige haarstylisten volgen dan ook continue opleidingen/cursussen en workshops om helemaal bij te kunnen blijven met alle haartrends van nu.

Vanaf 2016 staan voornamelijk de krullen klanten centraal, inmiddels is de salon geheel gespecialiseerd in krullenknippen en speciale krullen kleur technieken door meerdere diverse technische opleidingen zoals o.a:

  • CC tecnique,
  • Global Curl,
  • Curls by Warby, Cut & Color
  • Rezocut & rezolites
  • type 4 kinky curls specialiste

en werken wij met de geweldige producten van Ecru new york curl perfect, Controlled Chaos en Rezo Haircare en Quidad

De Curly Girl methode staat centraal en hebben sinds dit jaar alle kennis opgedaan over allerlei huid en haaraandoeningen.

Tevens zijn we gespecialiseerd in beachwave hair permanenten ofterwijl krullen realiseren in stijl haar.

 

Interesse gewekt? neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

Contact opnemen

 

100% service, kwaliteit en tevredenheidsgarantie

MANDY zorgt graag altijd voor een optimale kwaliteit, maar het kappersvak is en blijft handwerk, mocht de behandeling niet geheel naar wens zijn verlopen, of is uw kapsel niet helemaal naar uw verwachting, aarzel dan niet en neem altijd binnen 1 week even contact op. Ik bied dan graag een passende oplossing.

Om zoveel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn werken wij alleen op afspraak, kan je afspraak niet doorgaan annuleer deze dan tijdig. Bij niet nakomen van de afspraak of niet binnen 24 uur annuleren worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht worden.

Graag tot ziens.